Burger hotspots voor mannen

Burger Hotspots: 5x burgers voor echte mannen

Lekker een hapje eten, maar wat een kleine portie?! Dit is iets wat vaak voorkomt niet waar? Wo-man.nl is opzoek gegaan naar restaurants met de beste burgers van Nederland.

Burger hotspot 1: Smokin’ Barrels Amsterdam

De hippe tent Smokin’ Barrels in het centrum van Amsterdam serveert haar burgers op een onverwachte manier, namelijk met vis. De ‘Surf en Turf’ is bij Smokin’ Barrels een echte klassieker. Ondanks dat de burgers hier erg populair zijn combineert het restaurant dit ook met andere gerechten op de kaart. Deze hotspot is tevens leuk om tot in de late uurtjes na te borrelen vanwege haar fantastische gin-tonic aanbod. Zeker de moeite waard om een keer uit te proberen!

Burger hotspots voor mannen

Burger hotspot 2: De Burger Eindhoven

Het bekende burgerrestaurant in Eindhoven serveert naast de klassieker ook veel burgers met verrassende en unieke smaaksensaties. Zo serveert zij elk seizoen een burger met bijbehorende producten. Het menu van De Burger biedt daarnaast voor ieder wat wils, van kopburgers tot truffelburgers. Ook leuk om te weten, De Burger serveert ook burgers voor kinderen, waardoor je met heel de familie terecht kan!

Burger hotspots voor mannen

Burger hotspot 3: Iveau Burgers & Wijnbar Arnhem

Weet wat je eet, door het gebruik van verse biologische producten is waar Iveau Burgers & Wijnbar voor staat. Deze plek is serveert de burger op een zeer chique manier. Daarnaast biedt het menu ook mogelijkheden om je eigen burger samen te stellen. Hoe leuk is dat!

In tegenstelling tot onze vorige artikel voor de hotspots waar de beste bieren geproefd kunnen worden, vult Iveau jouw avond met een heerlijk wijntje die perfect past bij de burger. Dit is dé hotspot voor een luxe avondje uit, inclusief een goede gevulde maaltijd!

Burger hotspots voor mannen

Burger hotspot 4: Burger Club Rotterdam

De Burger Club serveert al meerdere jaren op rij de beste burger van Rotterdam. Daarnaast biedt het menu variaties op een klassieke cheeseburger. Het unieke aan de Burger Club is dat bij het bestellen van een burger gekozen kan worden uit drie soorten vlees!

Burger hotspots voor mannen

Burger hotspot 5: The Butcher Amsterdam

Last best, zeggen ze altijd. De laatste burgerhutspot die wo-man.nl heeft gevonden is The Butcher in Amsterdam. Een echte social hotspots van nu! The Butcher heeft meerdere locaties in Amsterdam en is ook populair in het buitenland. Maar wat maakt haar burgers nou zo bijzonder? Het restaurant bouwt de grootste klassieke Amerikaanse burgers die in Amsterdam en omstreken te vinden zijn. Daarnaast doet ze haar naam eer aan, de burgers zijn gemaakt van het beste kwaliteit vlees en bijpassende toppings. Dat dit een van de betere burgerbar’s is in Amsterdam is komt ook wel vanwege het feit dat The Butcher onderdeel is van een populaire keten als Mr. Porter en Izakaya. Onze persoonlijke favoriet, een echte aanrader!

Burger hotspots voor mannen

Wij zijn benieuwd naar jou ervaring! Laat ons weten in de reacties wat jouw ervaring is of was bij één van de hotspots.

Geplaatst in MAN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *