De trends voor je baard tijdens de feestdagen

Happy New Beard: 3x baard trend voor de feestdagen

Als de vrouwen weer van top tot teen zijn opgedoft in pailletten en diamanten, weet je dat de feestdagen weer zijn begonnen. Ieder jaar weer hetzelfde kostuum of verplicht de kersttrui van je schoonmoeder dragen, de man wil ook wel een keer iets anders. WO-MAN heeft de oplossing voor je: de baard trend!

Baarden komen in allerlei vormen en maten, zo ook de kerstbaarden. Met deze versiertips kun jij ook jouw baard tijdens de feestdagen versieren, en… misschien ook nog wel iemand anders!

Baard trend 1: Glitter hier, glitter daar, glitteren maar!

Een grote baard trend voor de feestdagen zijn de versierde baarden met glitters. Het versieren van baarden werd het eerst gesignaleerd bij de mannen van ‘The Gay Beards’. Zo ook de glittervariant. De glitters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de keuzes enorm zijn. De mannen van The Gay Beards maken tegenwoordig ook YouTube video’s waarin zij uitleggen hoe je je baard op verschillende wijze kan versieren. Bekijk voor meer inspiratie het YouTubekanaal van The Gay Beards.

De trends voor je baard tijdens de feestdagen

Baard trend 2: Jingle Balls

Zijn de glitters niet helemaal jouw ding? Misschien zijn de kerstballen dat wel! Naast je baard versieren met glitters zijn ook kerstballen een heuse baard trend voor de feestdagen. Gebruik hiervoor de kleinste kerstballetjes die in de plaatselijke warenhuizen en/of tuincentrums te verkrijgen zijn. Inmiddels is er een breed scala aan kerstballen te verkrijgen, waardoor je sowieso een kleurtje vindt die bij jou baardkleur matcht óf je iedere decemberdag voor een unieke en verfrissende baardlook kan gaan. Het merk Beardaments verkoopt de zogenoemde ‘beard ornaments’ die specifiek dienen als baard accessoires. Zo ook de mini-kerstballen.

Tip: match je baard bij het thema van je kerstboom! Handig voor het recyclen van je oude ballen. Of wil je nog een stapje verder gaan? Ga dan voor transparante kerstballen en decoreer ze zelf.

De trends voor je baard tijdens de feestdagen

Baard trend 3: Be The Christmas Tree

Hou je niet zo van de kerstboom? Maar wil je wel de sfeer in huis creëren? Dan is de lichtjesbaard echt iets voor jou! Door het toevoegen van lichtjes in je baard, zorg je ervoor dat  jij de kerstboom wordt. De lichtjes zijn gekoppeld door een snoer en branden op basis van batterijen, geen last van loshangende snoeren dus. Deze baardversiering is net iets subtieler dan de glitters of de kerstballen, maar minstens zo feestelijk. Tegenwoordig zijn er zelfs echte baardlichtjes op de markt gebracht door o.a. Firebox! Ook zijn er verschillende instellingen mogelijk zodat je zelf de kleur van de lichtjes kunt instellen.

De trends voor je baard tijdens de feestdagen

Nog een unieke baard-versier-tip? Laat het ons weten in de reacties!

Geplaatst in MAN

1 gedachte over “Happy New Beard: 3x baard trend voor de feestdagen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *