Hotspots voor een mannenavond

Mannenavond: de leukste hotspots in Nederland

Een tijd geleden dat je een ouderwets mannenavond hebt gepland? Wo-man.nl helpt je met het plannen van de volgende guys night out! Hieronder zijn een aantal echte hotspots op een rijtje gezet

Beers and Barrels – Breda en Utrecht

Beers and Barrels is een hip bar en kitchen concept op verschillende locaties in Nederland, iedere locatie is uniek. Het restaurant heeft drie locaties. Het brouwhuis in Breda, Downtown Utrecht en Utrecht at the Harbour. Deze hotspot is perfect voor een onvergetelijke avond uit. Beers and Barrels biedt een menu met heerlijke, klassieke gerechten maar ook lekkere bites. Daarnaast heeft de hotspot een uitgebreide bierkaart met honderden verschillende biertjes.

Op alle locaties biedt Beers and Barrels de taptafels aan. Helemaal geschikt voor jullie mannenavond. Aan de taptafels aan je eten én kunnen jij en je vrienden de hele avond jullie eigen biertjes tappen. Hoe leuk is dat! Borrel in deze hotspot ook zeker gezellig door tot in de late uurtjes!

Toch niet meer gewend om tot in de late, of beter gezegd vroege, uurtjes op pad te gaan? Beers and Barrels heeft ook het ‘High Beer’ concept, oftewel de mannelijke versie van de high tea. Tussen 13:00 tot 16:00 uur vinden er bij Beers and Barrels High Beer’s plaats. Tijdens deze High Beer wordt er een bierproeverij geserveerd met zes verschillende soorten bier, van licht naar zwaar. Ook zijn er hapjes tijdens het proeven, kletsen en vooral genieten. Deze High Beer is tot op heden enkel te boeken in Utrecht.

Hotspots voor een mannenavond

Proeflokaal La Trappe – Tilburg

Proeflokaal La Trappe is een klassieke bierproeverij locatie in Tilburg. De locatie is gelegen in een oud gebouw waar vroeger de monniken de trappistenbieren van La Trappe Trappist op geur, smaak, helderheid testten. Naast het serveren van heerlijke Trappist bieren, serveert de hotspot ook heerlijke gerechten gemaakt met streekproducten om jullie mannenavond. Op de menukaart van dit proeflokaal wordt per gerecht ook een biersuggestie gegeven. Een leerzame en lekkere namiddag samen met de mannen!

Hotspots voor een mannenavond

Café 100 Watt – Eindhoven

Nog verder in het zuiden vind je Stadsbrouwerij Eindhoven. Deze stadsbrouwerij biedt 14 taps met wisselende uiteenlopende bieren die elk seizoen veranderen. Midden in de oude Schellens fabriek zit Café 100 Watt, het proeflokaal van de Stadsbrouwerij. In deze hotspot wordt huisgemaakt speciaal bier geproefd, in combinatie met de bijpassende huisgemaakte gerechten. Daarnaast organiseert de Stadbrouwerij Eindhoven ook diverse evenementen. Onder andere de masterclass, waarbij de een bierspecialist van de brouwerij jullie meeneemt in de wereld van bierbrouwen! Perfecte mannenavond niet waar?

Hotspots voor een mannenavond

Heb jij een van onze aanbevelingen bezocht? Laat het ons weten in de reacties!

Geplaatst in MAN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *