Modetrend laarzen musthaves

Modetrend: Monogram Musthaves

In de column ‘trend alert’ bespreken we alle nieuwe trends die de Nederlandse modewereld betreden. Deze keer is het een terugkerende ‘vintage’ trend uit de 00’s. We hebben het hier over de monogram modetrend. Monogram is het afbeelden van het merklogo op kledingstukken, tassen en accessoires. Alle bekende modehuizen voeren steeds meer monogram prints door in haar collecties, maar wo-man.nl is voor jou opzoek gegaan naar budget proof versies. Zodat deze trend ook bij jou in de kast kan hangen!

Inspiratie op social media

De modetrend monogram wordt op alle straten in bekende modesteden gespot. Maar ook zeker in Nederland. De Nederlandse modebloggers delen de mooiste monogram-outfits op de sociale media, zoals o.a. Negin Mirsalehi en Anna Nooshin. Deze modemeisjes dragen de mooiste stukken van Gucci, Fendi, Dior, Balenciaga en Louis Vuitton. Bij deze modetrend gaat het om echte branding. De grote designermerken beelden hun logo af op allerlei verschillende fashionitems.

Het nadeel van de trend is dat ze voornamelijk door grote designermerken worden uitgebracht. Maar na een lange zoektocht heeft WO-MAN een paar goede opties van budgetmerken voor je op een rijtje kunnen zetten. En geloof me, dit zijn echte pareltjes!

Modetrend monogram musthaves

Budget musthaves

Fendi is een van de merken die, zeker nu, heel trending is. Het merk voert het vaste logo door in al haar items. De echte klassieker is al jaren de ‘F is Fendi’ monogram jeans. Deze jeans wordt al jaren gesignaleerd op Instagram en pinterest. Een merk waar minder budget voor nodig is, is Pretty Little Thing. Dit merk heeft recent een ‘PLT Monogram’ collectie uitgebracht met o.a. deze monogram jeans. Een goed alternatief die helemaal aansluit bij de modetrend, als je het mij vraagt! Daarnaast is Pretty Little Thing een ontzettend leuke website om online te shoppen. Neem zeker eens een kijkje op hun website.

Modetrend monogram musthaves

Een ander merk die veel voorbij komt in de modebladen is Balenciaga. Balenciaga draagt met haar collecties ook actief bij aan de monogram modetrend. Zoals met haar signature sweater. Deze trui met het strakke logo van Balenciaga zit niet alleen heel comfortabel, het is ook nog eens een echte eye-catcher. Modeketen Zara vond dat zij hier ook op in kon spelen. Deze AW19 collectie bracht de keten een heuse Zara monogram trui uit. Het zelfde idee, alleen beter aan de prijs niet waar?

Modetrend monogram musthaves

Tip: Wil jij toch zo’n mooi designeritem aan je collectie toevoegen? Kijk dan eens op een vintage website zoals www.designer-vintage.com

Heb jij ook een item van deze modetrend toegevoegd aan jouw collectie? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *