De musthave smartwatch voor mannen

Musthave Gadget: Smartwatch

De smartwatch is een ontzettende musthave als het gaat om gadgets. Wat is het precies? De smartwatch is een digitaal horloge die gegevens. In veel gevallen kan de smartwatch gekoppeld worden aan een mobiel device waardoor alle gegevens die de smartwatch registreert ook op andere apparaten zichtbaar zijn. Het meest voorkomende apparaat waar de smartwatch aan gekoppeld kan worden is de smartphone. Door deze koppeling te maken, komen meldingen direct binnen op de smartwatch.

Wo-man.nl is opzoek gegaan naar het aanbod van de smartwatches en heeft de beste, mooiste en meest praktische opties gevonden.

Musthave smartwatch voor de innovatieve man

Een van de meest bekende innovatieve smartwatches op de markt is de Apple Watch. De Apple Watch is een smartwatch van Apple die gekoppeld wordt met alle andere Apple devices. Naast het strakke design heeft de Apple Watch enorm veel functionele eigenschappen. Zo biedt deze smartwatch innovatieve bereikbaarheid van dagelijkse benodigdheden. De Apple Watch heeft functies als bellen, foto’s bekijken, routes plannen en agenda’s bijhouden. Daarnaast is deze smartwatch zeer ontwikkeld op het gebied van gezondheid. Omdat het horloge op de pols zit, zorgt de smartwatch voor het continue monitoren van de hartslag. Bij onregelmatigheden wordt de gebruiker direct op de hoogte gesteld. Daarnaast heeft de nieuwste Apple watch de mogelijkheid om een hartfilmpje naar je arts te sturen. Indrukwekkend he!

De musthave smartwatch voor mannen

Musthave smartwatch voor de sportieve man

Polar heeft recent een nieuwe smartwatch op de markt gebracht voor echte sportmannen (en vrouwen), namelijk de Polar Vantage V. Deze smartwatch is speciaal ontworpen als multisport- en triatlonhorloge. De Polar Vantage V heeft veel belangrijke functionaliteiten. Wat uniek is, is dat deze smartwatch trainingsfucties aanbiedt. Zo houd het horloge je trainingsprestaties bij en zorgt voor het behoud van een goede balans tussen training en rust, om op deze manier blessures en overbelasting te voorkomen.

De musthave smartwatch voor mannen

Musthave smartwatch voor de modebewuste man

Ook heeft wo-man.nl een wearable smartwatch geselecteerd voor meer modebewuste mannen onder ons. Dit is de Skagen Falster 2. Skagen is een Deens horlogemerk die steeds actiever wordt binnen de branche. De Falster 2 smartwatch heeft een strak design en een uitwisselbaar bandontwerp. Hierdoor kan je jouw smartwatch aanpassen op elke outfit of gelegenheid. De Falster 2 draait op Wear OS van Google, waardoor onder andere Google Assistant, Google Play en meldingen van je smartphone mogelijk zijn. Alle functies in een draagbaar en modebewust design!

De musthave smartwatch voor mannen

Ook een smartwatch in gebruik of van plan om er een aan te schaffen? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen!

Geplaatst in MAN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *