De party agenda voor ADE Amsterdam 2018

Party Agenda: ADE Amsterdam 2018

Amsterdam Dance Event, HET dance event van Nederland waar jaarlijks een kleine 400.000 bezoekers op af komen. Dit jaar wordt Amsterdam wederom van woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober voor één week omgetoverd in een groot party-walhalla voor bezoekers van over de hele wereld. Ruim 2500 artiesten treden op, er zijn zo’n 500 verschillende evenementen en 160 feest-locaties.

Wij van WO-MAN nemen je mee en geven je een exclusief kijkje in onze nachtelijke party agenda van aankomend jaar, waarin we een scala aan uiteenlopende events behandelen!

Kris Kross Amsterdam, woensdag 17 oktober, Chin Chin Club

Party agenda ADEADE goed beginnen? Kris Kross Amsterdam zal je meenemen met hun sexy, dansbare showcase in een van de nieuwste clubs van Amsterdam: de Chin Chin Club! Een prachtige club met een magische Alice in Wonderland vibe, waarbij je deze avond alle hitjes om je oren krijgt. Kris Kross feesten staan er om bekend dat ze je meenemen naar hitjes uit de 90’s, gecombineerd met de allerlekkerste platen van nu.

Kris Kross Amsterdam heeft afgelopen jaar gestaan op podia als Tomorrowland en Ultra Miami, en daarnaast bestegen zij flink de wereldwijde charts met hun hits als ‘SEX’ en ‘Whenever’.

De line-up is op dit moment nog onbekend, maar al eerder hebben de beste internationale DJ’s (Hardwell, DJ Irwan, BIGGI, The Partysquad) achter de draaitafels gestaan op een Kriss Kross feest. Dat kan dus alleen maar legendarisch worden dit jaar! Voor meer informatie, houdt de ADE website in de gaten.

Lady Bee Invites, donderdag 18 oktober, Club Nyx

Party agenda ADEVroeger was ze een MC, maar tegenwoordig al een aantal jaar heel erg hard aan de weg aan het timmeren als DJ/producer; Lady Bee! This woman got it all, MC skills, productie skills, draaiskills én een super koppie om naar te kijken!

Nadat je na een heftige woensdagavond heel de dag hebt kunnen slapen, kun je vanaf 23:00 terecht in Club Nyx, waar Lady Bee een mega lekkere en gevarieerde line-up klaar heeft staan met artiesten als Abstract, The Partysquad & The Jillonaire (Major Lazer). Mocht je enorme knaldrang hebben, kun je zelfs tot 8:00 (!!) in de morgen doorgaan! Voor meer informatie en tickets, houdt het facebook event in de gaten.

TIKTAK Festival, vrijdag 19 oktober, RAI

Party agenda ADETIKTAK is natuurlijk al een gevestigde naam in de event wereld, en ook deze editie komen ze met een mega evenement in de Rai! (Internationale) artiesten als Yellow Claw en Carnage zullen optreden, maar daarnaast is er ook genoeg variatie met live-artiesten als Lil Kleine & Jonna Fraser. Voor meer informatie en tickets, houdt het facebook event in de gaten.

Party agenda ADE

Chocolate Puma, zaterdag 20 oktober, Melkweg

Veel informatie is er nog niet bekend, maar dat de Melkweg op zijn kop zal staan 20 oktober is zeker! Deze 2 legendarische mannen in de EDM wereld, rocken nog steeds avond na avond de stage en gaan al zo lang mee, dat ze 100% weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Voor meer informatie, houdt de ADE website in de gaten.

 

 

 


Elrow goes to ADE, zondag 21 oktober, de Kromhouthal
Party agenda ADE

Wederom weinig informatie rondom dit evenement. Echter weten wij van de redactie dat Elrow altijd gekkenhuis is. Zie het als een Feest DJ Ruud-achtige sfeer met overdreven veel confettie, opblaasdieren en een te gekke lichtshow, maar dan in een heerlijk techno jasje. DE ideale manier om je zondag af te sluiten en daarna 1 week lang thuis bij te tanken! Voor meer informatie, houdt de ADE website in de gaten.

 

 

Naar welk feestje ga jij? Laat het ons weten in de reacties!

Geplaatst in MAN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *