Party agenda: New Years Eve 2018

Party Agenda: New Years Eve 2018

De oliebollen staan klaar, de sterretjes branden en het vuurwerk gaat bijna de lucht in. 5…4…3…2…1……. HAPPY NEW YEAR! Elk jaar een mooi moment, maar waar het echt om draait: alle feestjes die extra lang door gaan! Ook dit jaar is er weer genoeg te beleven. Een kijkje in de party agenda van WO-MAN voor alle heren.

Het Grote Huisfeestje – Koepelhal Tilburg

Wat is er nu leuker met New Years Eve dan een huisfeestje? Juist! Niets. Ideaal is het echter niet. Oplossing? Het Grote Huisfeestje! De Koepelhal in Tilburg wordt omgetoverd tot een groot gezellig huis waar de drank koud staat, de slingers hangen en je alles vies mag maken! De muziek wordt verzorgt door Daisy, Rewind Amsterdam, Sjannies Schuurtent & Disco Snolly. Een echte topper in de party agenda van WO-MAN als je het mij vraagt. Meer informatie over dit evenement? Houdt het Facebook event in de gaten!

Party agenda: New Years Eve Het Grote Huisfeestje

Vunzige Deuntjes – Almere, Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Tilburg, Dordrecht, Hilversum, Utrecht & Antwerpen

Vunzige Deuntjes. Dit evenement uit onze party agenda heeft eigenlijk geen toelichting meer nodig. Het feest is al bijna een decennia lang actief in Nederland en België en daarom pakken ze ook flink uit tijdens New Years Eve. Maar liefst 9 steden moeten er aan geloven. Vunzig, sexy en vieze muziek zijn de key-woorden voor deze avond en aan knappe vrouwen zal het ook zeker niet ontbreken. Het feest staat er om bekend dat het snel uitverkocht is, dus ben snel en koop je kaartjes via hun Facebookpagina.

Party agenda: New Years Eve Vunzige Deuntjes

Duikboot – Strand Binnen Breda

Duikboot is een concept wat al een aantal jaren voet aan de grond heeft in Breda. Al eerder is gebleken dat hetconcept succesvol is door de meerdere geslaagde festivals. Afgelopen zomer was de Mainstage voorzien van heerlijke house muziek met namen als Benny Rodriques en de Sluwe Vos. Daarnaast traden ook namen als Juan Sanchez en Team Rush Hour op. Kortom: voor ieder wat wils. Dit beloofd een knallende New Years Eve te worden! Bekijk voor meer informatie of tickets voor dit event uit WO-MAN’s party agenda op Facebook.

Party agenda: New Years Eve Duikboot

Encore – Melkweg Amsterdam

Het Hip-Hop minded concept Encore is naast Appelsap festival en Woo Hah! een van de grootste Hip-Hop concepten in Nederland. Met al jaren ervaring en honderden geslaagde edities zijn ze ook dit jaar terug met wederom een mega toffe editie in de Melkweg! 3500 party-people en 3 verschillende podia gaan er voor zorgen dat jouw New Years Eve een mega knaller gaat worden. Ben jij een enorme Hip-Hop fan en wil je Oud & Nieuw groots vieren? Dan is dit evenement uit onze party agenda iets voor jou! Voor meer informatie en tickets bekijk je het Facebook event.

Party agenda: New Years Eve Encore

Weet jij al waar je naartoe gaat? Laat het ons weten in de reacties!

Geplaatst in MAN

1 gedachte over “Party Agenda: New Years Eve 2018”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *