Vriendinnendag: leukste en lekkerste hotspots in Nederland

Is het weer tijd om een vriendinnendag, vriendinnenweekend of gewoon een avondje uit te plannen? WO-MAN helpt je met het vinden van een restaurant om jullie avond onvergetelijk te maken. We zetten een aantal hippe en relatief nieuwe hotspots voor je op een rijtje. Wat ze gemeen hebben? Al deze restaurant zijn prachtig en uniek, de perfecte plek om bij te kletsen!

MaMa Kelly – Amsterdam & Den Haag

Het bekende ‘Sketch’ in Londen heeft een Nederlandse variant gekregen in zowel Amsterdam als Den Haag. De roze restaurantketen MaMa Kelly is dé plek voor een avondje uit met jouw vriendinnen. MaMa Kelly serveert voornamelijk haar signature gerechten, kip of kreeft, op verschillende manieren bereid. Deze gerechten zijn de grondslag van haar concept. Natuurlijk biedt haar menu ook andere keuzes voor niet- kip of kreeft liefhebbers. Kortom, dé hotspot waar jullie vriendinnendag door kunnen brengen!

Tip: MaMa Kelly heeft ook een aparte ruimte volledig gehuld in panterprint voor grotere groepen!

https://www.mama-kelly.nl

The Streetfood Club – Utrecht

Een unieke en speciale uitstraling is naast een uniek menu, een belangrijke reden waarmee bezoekers worden getrokken. Volgens ons heeft The Streetfood Club dit perfect uitgevoerd in haar prachtige restaurant. Alleen voor het interieur zouden wij al willen gaan!

Het concept van The Streetfood Club is shared dining. De keuken biedt voornamelijk kleine porties van excentrieke gerechten met internationale invloeden, van Vietnamees tot Mexicaans.

 

https://thestreetfoodclub.nl

Victoria – Eindhoven

In een van de hipste wijken van Eindhoven, Strijp, vind je een compleet nieuw restaurant namelijk Victoria. Victoria is een restaurant van eigen soort met een zeer diverse keukenmet unieke gerechten. Daarnaast biedt Victoria een stijlvol design met marmers en gouden elementen. Wie wil dat nou niet?

http://victoria-eindhoven.nl

Sushi Samba – Amsterdam

Een avondje doorbrengen in buitenlandse sferen door de beleving van het prachtige interieur en exotische menu met Aziatische invloeden. Sushi Samba is een nieuwe hotspot in Amsterdam die bij menig mens bekend is uit grote steden als Miami en Las Vegas. Het restaurant met Aziatische keuken is een echte sfeermaker voor een night out met jouw vriendinnen. Naast veel speciale vlees- en visgerechten biedt haar keuken ook glutenvrij en vegan gerechten aan. Voor ieder wat wils dus!

https://sushisamba.com

VANE – Eindhoven

VANE in Eindhoven is een echte beleving voor jullie avondje uit. Het restaurant bevindt zich in een skybar in een van de hoogste gebouwen in het centrum, waardoor het een uitzonderlijk uitzicht creëert. De keuken is van hoogwaardig kwaliteit die unieke smaaksensaties op tafel serveert. Een fantastische keuze voor de echte fijnproevers!

Tip: naast restaurant heeft deze plek ook mogelijkheden om lekker te blijven hangen voor cocktails aan de bar!

https://www.vane-eindhoven.nl

Één van deze hotspots bezocht of nog meer tips voor een vriendinnendag? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *